In urma unei licitatii organizate in perioada iunie-septembrie 2010 la care au participat 4 agentii, Lowe&Partners semneaza cea mai recenta campanie de imagine a producatorului de medicamente generice Labormed.

Campania s-a derulat in intervalul octombrie-noiembrie 2010, si si-a propus sa atraga atentia asupra faptului ca medicamentele generice sunt o solutie mai ieftina si la fel de eficienta ca si cele originale.

“Aveam nevoie de o campanie de educare in masa, de aceea am ales televiziunea ca si canal media principal de comunicare. Am incercat sa pozitionam Labormed ca o autoritate care intelege si crede ca medicamentele trebuie sa fie accesibile tuturor. Acest aspect ne-a determinat sa mergem pe mesaje cheie prin care le-am aratat consumatorilor faptul ca genericele sunt o alternativa viabila la medicamente originale”, spune Mihai Fetcu, Director de Creatie Lowe&Partners.

Pentru aceasta campanie, Lowe a dezvoltat un spot TV, iar serviciile de media au fost asigurate de agentia Brand Connection.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Zentiva cumpara operatiunile Alvogen, inclusiv fabrica din Romania
Setari Cookie-uri