Miliardarul Steve Forbes, care detine grupul Forbes Media, a declarat ca intentioneaza sa lanseze anul viitor o editie europeana a celebrei reviste, informeaza Telegraph.co.uk.

Steve Forbes, presedintele Forbes Media, a precizat ca motivul lansarii unui titlu european consta in “aparitia primelor semne ale redresarii economice”, iar Europa a devenit din ce in ce mai interesanta pentru antreprenori si investitori.

Potrivit lui Forbes, veniturile din publicitate s-au imbunatatit, grupul estimand o crestere de peste 20%.

Forbes Europa va avea sediul central in Londra sau Paris si va fi lansata cel mai probabil in 2011.

“Chiar daca toata lumea este atenta la ce se intampla in Irlanda, Grecia, Portugalia si Spania, economia da semne de redresare. Si acesta este cel mai bun moment pentru a actiona. Forbes Europa va fi un proiect antreprenorial. Este momentul potrivit pentru o editie europeana”, a spus Steve Forbes.

Grupul de media editeaza in prezent Forbes si Forbes Asia, care impreuna ating o audienta de peste 6 milioane de cititori. De asemenea, exista licente in mai multe tari, printre care China si Croatia.

Forbes Europa va fi editata in limba engleza si va cuprinde continut local.

Revista Forbes a fost fondata in anul 1917 de B.C. Forbes, care a pus bazele unui imperiu media prezidat si condus de urmasii sai.

Revista bilunara Forbes are un tiraj de peste 900.000 de exemplare, iar site-ul publicatiei este accesat de 18 milioane de vizitatori unici pe luna. Pe langa revista si site-ul Forbes, grupul Forbes Media publica de asemenea revistele ForbesLife si ForbesWoman si detine site-urile RealClearPolitics.com si RealClearSports.com.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Forbes: Donald Trump are o avere mai mica decat estimeaza