Brand Connection a fost aleasa agentia de media a producatorului de morarit si panificatie Titan, prima campanie dezvoltata in urma acestui parteneriat fiind lansarea brandului de toast HapiHap.

Brand Connection a dezvoltat strategia si planul de media pentru campania “HapiHap iti face pofta”.

Echipa dedicata proiectelor din partea agentiei este formata din George Badarau - media planner, Ruxandra Stan - buying manager, Marina Marin - research. Din partea Titan echipa este formata din Leonhard Gollegger - head international marketing & sales, Violeta Niculae – marketing manager, Paula Georgescu – national key account manager si Dorina Dobre - retail sales manager.

Titan este unul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei de morarit si panificatie din Romania. Compania comercializeaza faina, malai, gris, pesmet, produse finite de tipul cerealelor, painii, cozonacilor si produselor de patiserie. In prezent, Titan are circa 880 de angajati in cele doua centre din Bucuresti si Targu Mures.

Compania are bugetate pentru urmatorul an investitii de circa 3 milioane de euro, destinate in special modernizarii echipamentelor si liniilor de productie, cat si pentru extinderea retelei de magazine Belforno din Bucuresti.

Brand Connection este membra a grupului Interpublic, unul din cele mai mari holdinguri de marketing si comunicare din lume, format din reprezentante in 20 de tari.

Brand Connection Romania s-a infiintat in anul 2005, iar in prezent are o echipa formata din 10 oameni. Portofoliul agentiei include Intesa Sanpaolo Bank, CSC Pharmaceuticals, Labormed, Porsche Inter Auto Romania, Lilly, La Redoute, Titan, Teva (vitaminele Tuti), The AD Store (Auchan, Kiabi, Patria Credit), Editura Maxam, Militari Shopping Center (prin Schilling Werbeagentur), Zdorvit (Lacalut), Phillip Morris.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Un nou site a fost închis în România pentru publicarea de informații false
Setari Cookie-uri