Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare, este in negocieri cu jucatori mai mici din sectorul de cupoane reduceri online, dupa ce Groupon a refuzat oferta de 6 miliarde a companiei din Pale Alto, conform unei surse apropriata situatiei, citata de New York Post.

Publicatia a relatat ca Google doreste sa achizitioneze companiile LivingSocial si BuyWithMe, locurile doi si trei in piata de cupoane online.

Presedintele interimar al BuyWithMe, David Wolfe, care a refuzat sa comenteze despre negocierile cu Google, a declarat doar ca Google trebuie sa intre si pe acest segment.

Cu 900.000 abonati doar in New York, BuyWithMe nu este la acelasi nivel cu Groupon, insa se va dezvolta considerabil pana la sfarsitul primului trimestru din 2011, a mai spus Wolfe.

Compania Google nu a putut fi contactata pentru comentarii.

In urma cu doi ani, un tanar american a lansat un start-up care oferea cupoane de reduceri online. Groupon avea sa devina businessul de Internet cu cea mai rapida crestere, ajungand la venituri de 500 de milioane de dolari anul acesta. In ultimele trei luni, in Romania s-au lansat patru site-uri pe modelul Groupon. Ce se va intampla cu mica piata hiperactiva atunci cand numarul unu la nivel mondial isi va face intrarea oficiala in tara? Afla mai multe aici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri