Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Digital Ads, regia care vinde siteurile Nch, si Q2M, regia lansata de Dragos Stanca anul trecut, au facut o prima oferta comuna catre agentiile de media si clienti, un pachet reprezentat de siteurile Ziare.com, Realitatea.net, NewsIn si Cotidianul.ro, scrie Orlando Nicoara

Cristian Manafu scrie despre cum va fi influentat domeniul relatiilor publice de social media, recomandand totodata cititorilor sai mai multe despre tendintele din PR in 2011.

In trimestrul trei din 2010, numarul salariatilor din economie a fost de 6,033 milioane de persoane, in aceasta cifra fiind inclusi si cei care lucreaza la negru, conform datelor INS, scrie Businessday. Comparativ cu T3 din 2009 numarul salariatilor este cu 232.000 mai mic, in timp ce numarul salariatilor declarati de angajatori a scazut cu aproximativ 320.000 in aceeasi perioada.

Pe blogul Riscograma puteti citi despre cinci mituri despre benzina si despre cand pretul acesteia s-ar putea ieftini.

Si pe blogul Finantare.ro puteti citi un articol despre pretul benzinei, Cristian Paun scriind ca protestele impotriva companiilor din domeniu “sunt nejustificate si gresit orientate”.

Andreea Vass scrie despre Dilma Rousseff, al 36-lea presedinte al Braziliei si prima femeie care accede la aceasta functie in Brazilia. “Intrebarea care se ridica este daca va reusi sa contribuie la obtinerea unui rol hotarator pentru Brazilia pe scena internaţionala?”, mai scrie Vass.

Pe blogul lui Victor Kapra puteti citi despre Consumer Electronic Show, cel mai mare targ de electronice si IT la nivel mondial care se desfasoara anual in Las Vegas. Acesta scrie ca discutiile prin intermediul retelelor de socializare ori mesajele postate pe bloguri vor ajunge sa fie televizate.
“Telefonul a devenit un computer rafinat de buzunar iar evolutia este absolut fantastica. Televizorul se pregateste sa faca acelasi lucru: sa adopte hardware si software evoluate, sa faca din conexiunea la internet o functie de la sine inteleasa si sa isi dezvolte propria piata de aplicatii, in care social media ar putea avea un loc important”, explica bloggerul.

Blogul DealBook.ro publica un articol despre tranzactiile de la inceput de an, printrea acestea numarandu-se achizitia Euroticket de catre Edenred (fosta Accor Services) sau cea prin care grupul turc Garanti a platit 46 de milioane de euro pentru a cumpara,73% pe care americanii de la GE o mai detineau la Motoractive, Ralfi si Domenia Credit.

Compania de cercetare Forrester Research estimeaza ca daca in 2010 s-au vandut circa 10,3 milioane de tablete PC, in 2011 volumul creste la 24,1 milioane de tablete, iar producatorii vor vinde 44 de milioane de echipamente in 2015, scrie Dan Dragomir.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri