Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Cum va fi 2011 in blogosfera, se intreaba Cristian Manafu. "In ultimii doi ani, m-am tot gandit ca blogosfera isi va gasi curand sfarsitul / transformarea. Acum, la inceput de 2011, sunt foarte optimist fata de evolutia blogurilor, chiar daca Imperiul Facebook “cotropeste” tot in jurul sau", noteaza acesta pe blogul sau.

Victor Kapra scrie despre SuperPhone, un cuvant care va intra anul acesta in vocabularul nostru.

Despre salariile din banci si asigurari discuta Dan Popa pe blogul sau, hymerion.ro. "Am sa iau o firma de asigurari - nu dintre cele mai mari - fara actionariat local. Zilele urmatoare am sa revin cu salariile dintr-o banca de top 10. Ideea nu e sa spunem aici daca salariile sunt mari sau mici, ci pur si simplu sa dam un reper. Probabil ca oamenii aia isi merita banii, nu e rolul meu sa ii judec", arata el.

Intel a facut azi publice primele informatii oficiale despre noile procesoare Sandy Bridge, ramane sa vedem in testele specialistilor cat de performante sunt noile tehnologii. Exact la fel ca in fiecare an, noile procesoare aduc "cel mai mare progres in materie de performanta", anunta Dan Dragomir.

DealBook.ro face o selectie a celor importante studii despre piata de M&A romaneasca, pe baza cifrelor din 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"