Revista blogurilor de business

Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

”Dilema” mi-a cerut un articol despre cum s-ar vedea lucrurile din presa lui 2011 din 2061 si am facut un fel de dictionar, povesteste Iulian Comanescu pe blogul sau. Fiindca la noi, notiunile consacrate au niste sensuri cu totul diferite de cele de baza, asa cum ne-a avertizat Maiorescu atunci cand vorbea de forme fara fond. De fapt, fondul exista, dar e cel diferit…

Alexandru-Bradut Ulmanu cauta povesti pe blogul jurnalismonline.ro. Vi s-a intamplat sa iesiti dintr-o anume situatie sau sa gasiti rezolvarea unei probleme cu ajutorul Facebook, Twitter sau alta retea de socializare online?

Piticu.ro intreaba daca se mai lanseaza firefox 4. Undeva la cateva zile dupa anuntul lansarii Firefox 4 Beta, Microsoft a venit si a lansat Internet Explorer 9. De atunci nimeni n-a mai auzit nimic despre nicunul dintre browserele astea.

Adrian Ciubotaru scrie pe blogul personal despre cum te poate ajuta Facebook? Pornesc acest articol de la premisa ca Facebook este un instrument fantastic și poate crea valoare daca este folosit in mod inspirat și coerent. Daca este folosit in mod iresponsabil, devine redundant și se va dovedi curand o mare pierdere de vreme.

CEO-ul AMD a parasit compania, anunta Dan Dragomir pe blogul sau. Deocamdata, directorul financiar (CFO) al AMD se va ocupa de conducerea executiva. Dirk Meyer a tinut cateva discursuri chiar la CES, zilele trecute.

Piata imobiliara: cat de mult au scazut preturile in 2010? Depinde pe cine intrebi!, scrie Cristian Orgonas pe blogul businessday.ro. Daca vom compara scaderea indicata de INS cu cea indicata de indicele national calculat de imobiliare.ro observam ca diferentele sunt foarte mari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri