Stelian Tanase spune ca nu isi doreste sa conduca Realitatea TV la aproape patru luni de cand conducerea Realitatea Media a anuntat ca acesta va fi directorul general al televiziunii.

"Au fost niste discutii, dar avem puncte de vedere diferite. Eu mi-am prezentat proiectul, toata lumea a fost de acord, la aplicare a fost mai greu. Cand a aparut aceasta propunere (de a ocupa postul de director general, nr.) nu era in planul meu sa conduc Realitatea TV, am refuzat multe functii de conducere. M-am gandit si consider ca nu mi s-ar potrivi. Am refuzat numirea, nu am semnat un contract", a declarat Stelian Tanase.

El a spus ca s-a implicat timp de doua luni in conducerea postului Realitatea TV, alaturi de Sebastian Ghita si Sorin Enache, chiar daca nu a semnat niciodata un contract de director general al televiziunii.

"Discutiile cu ei au fost foarte prietenoase, nu am o suparare cu cei care conduc Realitatea TV. Nu ne-am certat, suntem in continuare prieteni", a precizat Stelian Tanase.

Citeste si:

Intrebat daca i-a informat de decizia sa pe Sorin Ovidiu Vantu, cel care patroneaza trustul Realitatea, si pe Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media, Stelian Tanase a afirmat: "La inceputul lunii decembrie i-am informat personal pe amandoi".

Totodata, Stelian Tanase a spus ca pe 31 decembrie 2010 i-a expirat contractul de realizator TV la Realitatea TV. "Sunt inca la Realitatea TV pana lucrurile sunt definitive. Ieri (luni, nr.) am avut o discutie telefonica cu domnul Sebastian Ghita, urmand sa vad daca au o oferta pentru mine. Daca o sa aiba o oferta, o sa discut cu ei", a explicat Tanase.

Intrebat daca a primit oferte de la alte televiziuni, Stelian Tanase a confirmat, insa a precizat ca a refuzat negocierile, pentru ca inca nu s-au definitivat discutiile cu Realitatea TV.

"Ieri (luni, nr.) mi s-a propus sa merg la o discutie sa vedem daca am putea colabora, dar am refuzat, cat sunt inca la Realitatea TV", a mai spus Stelian Tanase.