Afla aici ce subiecte trateaza bloggerii astazi.

Orlando Nicoara face pe blogul personal o lista cu "ce s-a mai intamplat pe Internet in 2010". Din statisticile citate, aflam ca anul trecut au fost trimise 294 miliarde de e-mail-uri, ca un numar de 2 miliarde de clipuri au fost vizionate pe YouTube si ca peste 3 miliarde de fotografii au fost incarcate lunar pe Facebook.

BusinessDay.ro publica astazi o analiza despre pretul benzinei si protestele soferilor. "Dincolo de calculele legate de taxe si evolutia cursului valutar, adevarul este ca in ultimii doi ani pretul benzinei a crescut in Romania cu peste 80%, procentul de crestere fata de mijlocul anului 2008 - atunci cand barilul de petrol costa aproape 150 de dolari - fiind de peste 20%".

Dan Popa scrie astazi despre "tehnicile secrete ale bancilor. Cum incercau sa mute creditele din lei in euro, invocand inexistenta trecere la euro in 2011".

Pe blogul Andreei Paul (Vass) puteti citi un rezumat al previziunilor institutiilor internationale cu privire la cresterea economica din 2011. "Ce va aduce anul 2011 din punct de vedere economic? (...) Raspunsurile nu au intarziat sa apara. Ca de obicei, ele oscileaza intre un optimism usor exaltat - se va inregistra o crestere de 2,6% - si un pesimism poate prea accentuat (cresterea nu va fi decat de 0,2%)".

"Legea cauciucurilor de iarna si lectia de economie" - un articol pe Logec.ro din care aflam de ce consilierii de la Transporturi au lipsit de la lectia de economie.

Riscograma.ro face o analiza despre "cum arata moneda pe care China vrea s-o impuna lumii". Aflam astfel ca "pe termen lung, China are la fel de putina nevoie de euro cat are de dolari".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si