Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Businessday scrie despre cum se aloca resursele in Romania: cele mai bogate judete au cele mai proaste drumuri. Dintr-o retea de drumuri care totalizeaza aproape 82.000 de kilometri, iar ponderea drumurilor modernizate este de 28%. In cele mai bogate judete, ponderea drumurilor modernizate este sub medie, iar in cele mai sarace ponderea este peste medie.

In ciuda protestelor la pompa ale nefericitilor soferi, lumea va continua sa cumpere petrol oricat se va scumpi acesta, deoarece pretul acestui bun este foarte putin elastic, scrie Dan Popa.

Adrian Nastase informeaza ca a participat in cursul zilei de ieri la audierile organizate pentru a evalua consecintele razboiului dintre Rusia si Georgia. Audierile au fost organizate de Comisia de monitorizare a Adunarii parlamentare a Consiliului Europei, la sediul Adunarii Nationale franceze din Paris.

La randul sau, Manafu.ro vorbeste despre MarkUp.io, un instrument online care te lasa sa scrii si sa desenezi pe orice pagina web.

Andreea Vass scrie despre evolutiile economice si de piata obligatiunilor in regiunea Europei Centrale si de Sud-Est. In Romania, indeplinirea obiectivelor stabilite cu FMI pentru anul 2010 si planurile de a continua consolidarea fiscala au determinat cresterea atractivitatii pentru titlurile de stat in lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri