Fundatia Vodafone Romania doneaza 350.000 de euro pentru crearea unui centru de tratament pentru copiii bolnavi de cancer limfatic. Donatia are loc in cadrul unui parteneriat cu asociatia Salveaza Vieti, care organizeaza in aceasta perioada o campanie de strangere de fonduri pentru dotarea clinicii de oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara.

Obiectivul campaniei este colectarea a 1.000.000 de euro, suma necesara construirii unui centru de excelenta in tratarea cancerului limfatic, ce va include un laborator de biologie moleculara si citogenetica si cateva camere sterile necesare transplantului de celule stem.

Pana la finalul lunii martie, persoanele fizice pot contribui la crearea centrului de excelenta in cadrul clinicii de oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara printr-o donatie de 2 euro printr-un SMS la 858.

Pana acum s-au strans, in luna decembrie, peste 400.000 de euro din redirectionarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor din Romania si 350.000 de euro prin contributia Fundatiei Vodafone.

„Construirea acestui centru inseamna o sansa in plus pentru copiii bolnavi de cancer, carora dorim sa le fim alaturi in lupta lor pentru viata. Prin aceasta donatie, continuam angajamentul Fundatiei Vodafone Romania de a fi cat mai aproape de nevoile comunitatii si de a sustine proiectele din domeniul sanatatii”, a completat Elena Serban, director Fundatia Vodafone Romania.

Proiectul este sustinut prin campania de comunicare „Nu ma ignora”, desfasurata in perioada decembrie 2010-martie 2011 de catre Graffiti BBDO, MEC Romania, Kaleidoscope si Free Communication.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei