Aflati care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Pe blogul casei de avocatura Bostina si Asociatii a fost publicat articolul Revolutie sau rascoala (sau in alt fel despre credite, dobanzi si comisioane), semnat de Cezar Gusu, deputy managing partner.

• Fondurile ilicite care parasesc Polonia, Cehia si Slovenia sunt mai mari decat cele provenind din Romania, conform unui raport global al integritatii financiare, scrie Andreea Paul Vass, pe blogul sau.

• Innova Capital, fondul care s-a remarcat pe piata locala prin exitul din Orange Romania, a preluat un pachet de 96% din actiunile Provus si ale subsidiarei sale detinute integral RomCard de la Turkven Private Equity si un consortiu de investitori turci, scrie Dealbook.ro.

• Despre inegalitatea si baronii finantei, pe Logica Economica.

• Pe Riscograma.ro este postat un articol despre raportul fiscului in urma controalelor desfasurate in benzinarii.

• Tot despre pretul benzinei si raportul ANAF, pe businessday.ro. Dupa o lunga perioada de asteptare, se pare ca raportul privitor la evolutia pretului benzinei se afla pe masa guvernului, iar concluzia generala este ca, in 2010, cresterea pretului cu 20% nu se justifica.

Cristian Manafu scrie, pe blogul sau, despre orasele cu cele mai puternice comunitati social media. "In unele cazuri, sunt nominalizate judete (dupa cum a cercetat fiecare sursa), insa cred ca resedintele lor atrag cu siguranta marea majoritate a persoanelor active in domeniu".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"