Afla ce subiecte de business abordeaza astazi bloggerii.

• "Forumul Economic Mondial, cunoscut si ca intalnirea anuala de la Davos, Elvetia, este probabil cea mai mare afacere de relatii publice din lume". Aflati de pe riscograma.ro de ce.

• Dan Popa scrie pe blogul sau un articol despre investitiile Romaniei in cercetare in conditiile in care celelalte state europene investesc tot mai mult in cercetatori. Cititi aici mai mult detalii despre investitiile noastre in cercetare si dezvoltare.

• Andreea Paul (Vass) scrie pe blogul sau ca munca la negru e un furt cu consimtamantul angajatorului si al angajatului, la care toti ceilalti asista cu pasivitate. "Care sunt rezultatele eforturilor publice de combatere a muncii la negru in anul 2010?".

• BusinessDay.ro scrie astazi o analiza despre cum a influentat criza profiturile companiilor din Romania. "Din punctul de vedere al profitabilitatii, anii 2006 si 2007 au fost foarte buni pentru companiile care activeaza in Romania".

Cristian Manafu publica astazi un set de cifre esentiale pentru evolutia Facebook. Potrivit datelor Daedelus Millward Brown, 97% dintre romani au auzit de Facebook, 2,6 mil. de conturi sunt deschise de romani si 33% de utilizatori de internet folosesc aceasta retea de socializare.

• Marius Ghenea scrie despre codul etic al bloggerului. Aflati aici care sunt primele 11 puncte.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"