Facebook, cea mai populara retea de socializare din lume, a cunoscut anul trecut o evolutie impresionanta, numarul utilizatorilor crescand de la 337 de milioane la 585 milioane, ceea ce inseamna ca in medie aproximativ 8 utilizatori si-au creat un cont in fiecare secunda a anului, arata un studiu realizat de SocialBakers.
Potrivit datelor SocialBakers, Statele Unite ale Americii, Indonesia si Marea Britanie reprezinta cele mai importante tari pe harta Facebook, avand in total un numar de peste 200 mil. utilizatori.

In plus, primele 10 tari din clasamentul Facebook reprezinta aproximativ 60% din numarul total de utilizatori. Majoritatea utilizatorilor au varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, insa cresterea cea mai mare (+124%) apartine categoriei de varsta 65+.

Cele mai populare trei branduri promovate pe Facebook sunt Coca-Cola, Starbucks si Oreo.

Sursa: SocialBakers

Peste 2,4 milioane de romani folosesc reteaua sociala fondata de Mark Zuckerberg, adica aproximativ 11,2% dintre cei 21,5 milioane de locuitori ai Romaniei.

Cititi si Facebook dupa varsta de 50 de ani: Experiente ale romanilor in retelele sociale

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri