Biris Goran a intermediat tranzactia Publicis Romania

Biris Goran a gestionat cea mai mare tranzactie a anului 2010 pe piata de publicitate – preluarea de catre Publicis Groupe a Publicis Romania, Focus Advertising si Publicis Events.

“Suntem deosebit de bucurosi si de onorati de increderea ce ne-a fost acordata in a gestiona cea mai mare tranzactie a pietei publicitare romanesti. Mai mult decat atat - preluarea de catre Publicis Groupe a celor trei companii locale a reprezentat o tranzactie complexa, cu trimiteri la multiple arii legale interesante, printre care cea de achizitii si fuziuni si proprietate intelectuala”, declara Daniel Visoiu, Partener in cadrul casei de avocatura Biris Goran si coordonatorul echipei dedicate proiectului Publicis Groupe.

Dupa negocieri care au durat mai bine de doi ani, proiectul Publicis Groupe a raportat incheierea cu succes a primei faze – integrarea celor trei companii locale Publicis Romania, Focus Advertising si Publicis Events. Extinderea Publicis Groupe continua si in 2011, gestionata fiind de aceeasi echipa de cinci avocati specialisti ai casei de avocatura Biris Goran.

Cititi si: Tranzactia Publicis: Povestea unui deal amanat 15 ani


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri