Chellomedia, divizia de continut a Liberty Global Inc., anunta numirea Andei Manza in functia de Country Manager a Chello Central Europe Romania. Ea il inlocuieste pe fostul director general, Dorian Ciubuc.

Anda Manza, care ocupa anterior functia de Senior Sales Manager al CCE Romania, va fi responsabila de gestionarea si dezvoltarea portofoliului de canale Chello Central Europe in Romania. Ea va raporta direct catre Alena Blahovcova, VP Affiliate Sales.

Manza si-a inceput cariera in industria de cablu in 1993 in compania Kappa Servexim. A lucrat ulterior la Televiziunea Romana, Astral, UPC si UTV. A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si detine o diploma MBA in Marketing, in cadrul CAN - MBA.

Chellomedia, divizia principala europeana a Liberty Global Inc., este o companie internationala care se ocupa cu servicii de continut si totodata opereaza ca distribuitor de canale si continut video. Companiile operatoare ale diviziei si filialele sale comerciale detin in prezent 26 de posturi de televiziune si opereaza servicii digitale On Demand in Europa. Baza de abonati a posturilor de televiziune si a continutului asociat ajunge la aproximativ 248 de milioane de locuinte.

Chello Central Europe difuzeaza canalele Sport 1 si Sport 2, Minimax si canalul de filme MGM.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CBC: Performanta managerilor, interesul de top al companiilor