Rogalski Grigoriu comunica lansarea YorkTest pe piata locala

Rogalski Grigoriu Public Relations va oferi consultanta de comunicare si servicii de media relations pentru Gaya Health Services, companie care lanseaza un test medical inovator pe piata din Romania.

Rogalski Grigoriu va coordona comunicarea pentru lansarea brandului York Test in Romania, un test menit sa depisteze intoleranta alimentara la peste 100 de tipuri de alimente. Agentia va dezvolta viitoarele campanii de comunicare ale companiei, va implementa actiunile adresate grupurilor tinta ale brandului si va oferi servicii de crisis management si de brand communication pentru retelele sociale.

“Este o provocare sa construiesti un brand exclusiv prin instrumente specifice PR-ului si de asemenea sa intri intr-o zona de piata in care nu a mai comunicat practic nimeni. In plus, cea mai mare parte a echipei Rogalski Grigoriu are o preocupare deosebita pentru o nutritie si un stil de viata sanatoase, asadar cu totii suntem entuziasmati”, spune Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu PR.

York Test Laboratories activeaza la nivel mondial de peste 25 de ani si desfasoara activitati de pionerat in domeniul testarii intolerantei alimentare si nutritiei. Compania a fost apreciata de Regina Marii Britanii, care i-a acordat Premiul pentru cea mai de succes si inovativa companie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri