Rogalski Grigoriu va coordona comunicarea pentru lansarea brandului York Test in Romania, un test menit sa depisteze intoleranta alimentara la peste 100 de tipuri de alimente. Agentia va dezvolta viitoarele campanii de comunicare ale companiei, va implementa actiunile adresate grupurilor tinta ale brandului si va oferi servicii de crisis management si de brand communication pentru retelele sociale.

“Este o provocare sa construiesti un brand exclusiv prin instrumente specifice PR-ului si de asemenea sa intri intr-o zona de piata in care nu a mai comunicat practic nimeni. In plus, cea mai mare parte a echipei Rogalski Grigoriu are o preocupare deosebita pentru o nutritie si un stil de viata sanatoase, asadar cu totii suntem entuziasmati”, spune Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu PR.

York Test Laboratories activeaza la nivel mondial de peste 25 de ani si desfasoara activitati de pionerat in domeniul testarii intolerantei alimentare si nutritiei. Compania a fost apreciata de Regina Marii Britanii, care i-a acordat Premiul pentru cea mai de succes si inovativa companie.