Un spot de iarna emotionant a rulat in luna decembrie pe micile ecrane din Romania, creat de agentia GMP/ASHLEY Bucharest pentru Posta Romana. Este vorba despre un spot de imagine, primul de acest fel din istoria institutiei. Spotul a adus in prim plan, cu multa sensibilitate, o traditie aproape uitata: aceea de a trimite de sarbatori, celor dragi, o carte postala. Mesajul campaniei este ca, atunci cand trimiti o carte postala, trimiti o parte din tine.

Reclama a recreat atmosfera idilica a copilariei, avand ca personaj central figura blanda, nostalgica a bunicii. In casa batraneasca, la gura sobei, langa un bradut frumos impodobit, bunica citeste cu emotie randurile scrise stangaci de nepotul ei. Calutul de lemn care se leagana langa brad aminteste de copilul aflat departe de bunica lui si de reintoarcerea lui in acea casa, prin intermediul cartii postale.

Filmarile, care au durat apoape 16 ore, au fost realizate la Otopeni, in casa Avramescu. Rolul bunicii este interpretat de balerina Alexa Mogosan.

Spotul a fost realizat cu sprijinul casei de productie Tandem Film, al regizorului Santi Trullenque si al producatorului Giuliano Doman. Acesta a fost montat in variante de 30, 35 si 60 si a rulat in perioada 15 25 decembrie 2005 pe mai multe posturi de televiziune.

Aceeasi campanie include si o macheta de presa care surprinde atmosfera Craciunului alaturi de cei care, neputind fi prezenti in jurul mesei de Craciun a bunicii, isi trimit o parte de suflet sa le insoteasca gindurile bune si urarile scrise. Macheta a fost publicata in ziare si reviste din Bucuresti si Cluj, in perioada 12 decembrie 4 ianuarie 2006.

Echipa GMP implicata in acest proiect a fost formata din Mirela Angelescu, Client Service Director; Andreea Boala, Account Executive; Emilian Arsenoaiei, Creative Director; Daniela Nedelschi, Senior Art Director; Liana Popa, Copywriter.

Din partea Postei Romane au participat la proiect Andrei Bijutescu, Director Comercial Executiv, Radu Tecuceanu, Sef Departament Marketing si Luminita Axintescu, Sef Serviciu Imagine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.