Biroul Roman de Audit al Tirajelor a lansat MIPPS – Monitorizarea Investitiilor in Publicitate - Presa Scrisa.

Produs prin datele colectate de la editorii publicatiilor si agentiile de media, MIPPS a aparut ca urmare a deciziei BRAT din luna iunie 2010 si beneficiaza de o echipa si un departament dedicate in cadrul asociatiei.

MIPPS ofera rezultatul monitorizarii a 159 de publicatii, obiectivul fiind ca pana la finalul lui 2011 sa fie monitorizate aproximativ 200 de publicatii, precum si suplimentele sau editiile speciale aferente. Datele furnizate contin informatii cu privire la produsul sau serviciul comunicat, marca acestuia, tipul mesajului, formatul de publicitate utilizat, o imagine a machetei publicitare si suma aferenta aparitiei mesajului, utilizand tarifele de lista ale publicatiilor. Primele rezultate prezinta investitiile de publicitate din publicatiile aparute pentru luna ianuarie 2011, urmatoarea livrare a rezultatelor continand datele aferente lunii februarie.

BRAT isi propune extinderea monitorizarii pentru publicitatea in mediul online, serviciu ce va furniza primele rezultate in luna martie 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »



Citeste si
Vanzarile de ziare romanesti, in scadere in trimestrul doi din 2016