Adevarul Holding inchide editia tiparita a cotidianului Blik din Ucraina, pe care l-a cumparat in 2008 de la Ringier, potrivit paginademedia.ro.
Revistele Blik secret (paparazzi), Blik sanatate, Blik pentru femei si Blik pofta buna vor continua sa apara.

“La ei este o cultura a saptamanalelor. Si in cifra noastra de afaceri se vedea, au o mare pondere. In Ucraina, revistele noatre saptamanale tipareau mai mult decat ziarul, aveau pana la 70.000 de exemplare tiraj”, a declarat Dinu Patriciu, potrivit paginademedia.ro. “Toate publicatiile pastreaza brandul Blik. Ne dorim ca in fiecare zi a saptamanii sa apara un saptamanal”

Omul de afaceri a mai spus ca piata din Ucraina este “foarte dificila” din cauza problemelor cu distributia, in special in afara Kievului si in timpul iernii. Angajatii ziarului vor lucra in continuare pentru editia online si pentru reviste.

Tabloidul ucrainean Blik a fost lansat pe piata din Ucraina in 2006 de catre compania elvetiana Ringier, dupa modelul tabloidului Blick din Elvetia. In toamna lui 2008 a fost preluat de trustul Adevarul Holding.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri