Trilulilu semneaza un contract de licentiere cu Universal Music, prin care site-ul de partajare de fisiere beneficiaza de drepturile de difuzare ale pieselor celei mai mari case de discuri din lume.
Contractul de licenta are la baza impartirea veniturilor din publicitate si autorizeaza Trilulilu sa faca streaming la orice piesa Universal Music, chiar daca aceasta este uploadata de catre utilizatorii site-ului Trilulilu.ro. Piesele vor fi disponibile pentru ascultare doar pentru utilizatorii din Romania.

“Piesele Universal Music genereaza cateva milioane de ascultari lunar. Ne pregatim sa lansam canale oficiale Universal Music si Roton unde vor fi disponibile cele mai noi piese lansate de artisti”, a declarat Sergiu Biris, director general Trilulilu.

Trilulilu, lansat in ianuarie 2007, este in prezent cel mai vizitat site romanesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar. Trilulilu detine birouri in Cluj-Napoca si Bucuresti.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului, Trilulilu a raportat in 2009 o cifra de afaceri de aproximativ 305.000 euro.

Universal Music este cea mai mare case de discuri din lume. In potofoliu muzical Universal se numara peste 3.500 de artisti din toate genurile muzicale (rock, soul, funk, reggae, techno, clasic, jazz, rap, dance si pop).

Fondata in 1994, Roton este una dintre primele si cele mai importante case de discuri independente din Romania. Repertoriul Roton este impartit in 5 marci: Roton (muzica contemporana), dance arena (dance), NRG!A (pop ), R.U.L. (Roton Urban Label – hip hop) and Tezaur (folclor romanesc).

Dupa 4 ani de la infiintare, Trilulilu pregateste lansarea primului sau sub-brand
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri