Agentia BrandTailors a creat identitatea Bione Medicale, un brand de sosete si dresuri medicale.
Consultantii si designerii BrandTailors au concretizat initiativa Irinei Cucueteanu, un tanar antreprenor, de a introduce pe piata un brand de sosete si dresuri incadrate in categoria produselor medicale. Intrucat dezvoltarea acestui brand distribuit exclusiv in farmacii si-a propus pe termen mediu extinderea gamei, brandul Bione a fost construit special pentru a putea fi asociat cu mai multe categorii de produse.

Echipa BrandTailors a creat identitatea vizuala si designul de ambalaj al Bione Medicale avand in vedere beneficiul principal al produsului, ingrijirea si tratamentul picioarelor.

“Cromatica aleasa ajuta la pozitionarea acestor produse in categoria de tratament, inclusiv pentru probleme medicale grave, cum ar fi recuperarea post-operatorie, un exemplu de caz in care produsele Bione sunt indicate”, a spus Melania Nemes, Senior Graphic Designer al BrandTailors.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri