Revista blogurilor de business: Afla cele mai importante stiri

Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.

• Marius Pahomi scrie ca iPhone4 este smartphone-ul anului 2010 in Romania. "iPhone a fost desemnat in cadrul Gadgetter Awards 2010 smartphone-ul anului 2010, atat de catre echipa Gadgeteer.ro, cat si de catre publicul participant la votare".

• "Site-ul Gsp.ro s-a relansat astazi doar pentru clientii Orange, de maine urmand a fi disponibil pentru toata lumea", anunta Orlando Nicoara, care face trimitere la blogul lui Augustin Roman pentru detalii.

• Pe logec.ro citim despre noul monetarism si vechile idei ieftine. "Stephen Williamson (Washington University) are unul dintre cele mai apreciate bloguri de specialitate - newmonetarism. In urma cu o saptamana s-a suparat pe Ron Paul - presedintele Subcomitetului pentru politica monetara din cadrul Comitetului pentru servicii financiare al Camerei Reprezentantilor SUA. Motivul este simpatia lui Ron Paul pentru Scoala Austriaca de economie".

• "Estimari de bancheri pentru 2011: Opozitia nu vrea puterea, ci inlaturarea lui Basescu" - scrie Dan Popa pe blogul sau.Tot de aici aflam cum vor evolua dobanzile si creditarea.

• De pe riscograma.ro aflam care sunt roadele guvernarii Boc. "5 infaptuiri marete ale guvernului Boc".

• BusinessDay.ro scrie despre cum s-a schimbat structura economiei romanesti in ultimii 40 de ani. "Din 1970 si pana in prezent, economia romaneasca a trecut prin multe schimbari, structura acesteia schimbandu-se semnificativ in ultimii 40 de ani".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri