Pentru a atrage mai multi clienti pe segmentul de refinantare, BCR a demarat in perioada 6 iunie - 15 iulie 2011 o campanie prin care nu solicita documente de la banca terta si nu percepe comision pentru analiza dosarului de credit.

De asemenea, in perioada campaniei, banca nu percepe costul de evaluare al imobilului pentru creditele de refinantare si suporta si costurile notariale de instituire a ipotecii.

“Nu solicitam pentru analiza documente de la banca terta si nu exista costuri ori comisioane suplimentare. Efortul financiar si de timp al clientului este minim. In plus, BCR ofera posibilitatea refinantarii creditelor cu dobanda fixa 5 ani urmata de dobanda variabila in functie de evolutia indicelui Euribor la 6 luni, pentru clientii care au nevoie de o siguranta crescuta in ceea ce priveste valoarea ratei lunare de plata,” a declarat Stefan Coroianu, directorul de produse de retail din cadrul BCR.

Citeste si:

In 2010, sase din zece clienti care au accesat un credit au facut cel putin o refinantare, potrivit statisticilor Kiwi Finance,

Citeste si articolul: Iti dai toti banii la banca? Afla cum poti sa te refinantezi