Compania portugheza Sonae Sierra va relua in cursul acestei luni prima faza a lucrarilor de constructie pentru centrul comercial Adora Mall din Craiova, investitia fiind estimata la 111 milioane de euro. In acelasi timp, dezvoltarea mall-ului Electroputere continua, inaugurarea fiind planificata pentru toamna.

Pana in prezent, mall-ul este preinchiriat in proportie de 40%, insa se poarta negocieri pentru inca 20% din suprafata de 59.000 mp inchiriabili. Cel mai nou chirias al Adora Mall este Pure Fitness, care a inchiriat un spatiu de 2.100 mp pentru un centru de sanatate si fitness. Printre chiriasi se mai numara: Altex, Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub si Maxbet Best of Bowling.

Adora Mall reprezinta o investitie totala de 111 milioane de eurosi va cuprinde 190 magazine si 1.900 locuri de parcare. Centrul comercial va crea a peste 900 de locuri de munca si va deservi o zona de 435.000 de locuitori.

Tot in Craiova, un alt mall care se afla in constructie este Electroputere. Acesta va fi deschis in luna noiembrie, printre chiriasii sai numarandu-se C&A, NewYorker, Takko, Orsay, Bata, Deichmann, Otter si Leonardo, Domo si Altex.

Electroputere Parc reprezinta o investitie de 90 milioane euro, finantata de UniCredit Bank Austria, si este dezvoltat de firma K&S Developments, controlata de doi actionari ai BelRom, in parteneriat cu grupul francez Auchan.


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail