Dezvoltatorii de proiecte rezidentiale aloca 15-20% din investitie pentru arhitectura si facilitatile ansamblului pe care il construiesc, arata un studiu al agentiei de vanzari Be Igloo.

“Ansamblurile rezidentiale noi au o arhitectura unitara in cadrul tesutului urban, fata de proiectele tip, nediferentiate ale celor vechi. Acestea se supun terenului pe care sunt construite si nu invers. Iau in calcul orientarea fata de punctele cardinale si sunt construite in consecinta”, sustin reprezentantii Be Igloo.

Potrivit acestora, dezvoltatorii aloca pentru arhitectura si facilitatile oferite viitorilor locatari circa 15-20% din investitia totala in proiect.

“Complexurile rezidentiale ofera spatii de tip semi-public, accesibile rezidentilor si locuri de parcare suficiente numarului de locuinte, atat supraterane cat si subterane, spre deosebire de cele vechi care nu au spatii verzi utilizabile si nici locuri de parcare suficiente”, mai spun cei de la Be Igloo.

Din portofoliul agentiei de vanzari Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks si West Park din Militari, My Dream Pipera, Primavera ”Parcul cu salcami” Ploiesti, Green City, Evocasa Selecta, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
CORONAVIRUS | Înșelătorii legate de epidemie: cum poţi să te protejezi
Setari Cookie-uri