Optiunile vor fi tranzactionabile pe tabela multi-premiata de optiuni FX a Saxo Bank, unde clientii pot deja sa tranzactioneze, in mod curent, optiuni forex uzuale.

Optiunea binary touch difera de optiunea uzuala prin faptul ca potentialele castiguri sau pierderi a unei pozitii este cunoscuta in avans, ceea ce simplifica foarte mult tranzactionarea.

Clientii pot investi nu numai in directia in care se indreapta cotatia, dar, in acelasi timp, isi pot exprima viziunea privind pana unde ajunge cotatia si pe ce perioada de timp.

Citeste si:

“Faptul ca am adaugat platformei noastre tranzactionarea optiunilor binary touch elimina, intr-un fel, diferenta dintre FX Spot si optiunile FX uzuale, raspunzand cererilor recente pe piata pentru tranzactionarea pe piata valutara globala intr-un mod simplu, direct”, a declarat Gustave Rieunier, Global Head of FX Options & Forward Trading, Saxo Bank.

Saxo Bank va oferi clientilor sai posibilitatea de a inchide pozitiile pe termen lung sau scurt la cotatia pietei, inainte de expirare.