Saxo Bank, banca daneza specializata in tranzactionari si investitii online, lanseaza sase optiuni binary touch pe platforma sa de tranzactionare. Optiunile binary touch vor fi initial oferite pentru sase perechi valutare: EURUSD, USDJPY, GBPUSD, EURJPY, EURGBP si AUDUSD.
Optiunile vor fi tranzactionabile pe tabela multi-premiata de optiuni FX a Saxo Bank, unde clientii pot deja sa tranzactioneze, in mod curent, optiuni forex uzuale.

Optiunea binary touch difera de optiunea uzuala prin faptul ca potentialele castiguri sau pierderi a unei pozitii este cunoscuta in avans, ceea ce simplifica foarte mult tranzactionarea.

Clientii pot investi nu numai in directia in care se indreapta cotatia, dar, in acelasi timp, isi pot exprima viziunea privind pana unde ajunge cotatia si pe ce perioada de timp.

“Faptul ca am adaugat platformei noastre tranzactionarea optiunilor binary touch elimina, intr-un fel, diferenta dintre FX Spot si optiunile FX uzuale, raspunzand cererilor recente pe piata pentru tranzactionarea pe piata valutara globala intr-un mod simplu, direct”, a declarat Gustave Rieunier, Global Head of FX Options & Forward Trading, Saxo Bank.

Saxo Bank va oferi clientilor sai posibilitatea de a inchide pozitiile pe termen lung sau scurt la cotatia pietei, inainte de expirare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri