Mall-ul Galleria Arad, amplasat pe strada Aurel Vlaicu, va avea o suprafata de 33.600 mp, desfasurata pe trei etaje si va fi inaugurat pe data de 4 octombrie.

Gradul de inchiriere al centrului comercial este de 99%, printre chiriasi numarandu-se Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s, Kenvelo, Zoo Mania, Daiso Japan, Optinova, Eponge, Calibro, Diverta, Noriel Toys, Leonardo, Jacobs Café, Tina R, Skiny, Gatta, Mondex si Mexton.

In plus, retailerii Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Terranova, Piazza Italia, Go Sport, Oviesse, Vero Moda, Jack&Jones si Kipling vor deschide primele lor magazine din orasul Arad.

Centrul comercial va include si un hipermarket Cora, cu o suprafata de 9.000 mp, un Cinema City cu opt sali, un magazin Flanco si o sala Pure Fitness, cu o suprafata de 1.400 mp.

Citeste si:

Proiectul Galleria Arad este detinut 100% de GTC si a fost finantat de BERD, investitia fiind estimata la 70 milioane de euro. Pe piata locala de retail, GTC a mai deschis centrele comerciale Galleria Buzau, Galleria Suceava si Galleria Piatra Neamt.

Pe plan local, GTC este cunoscut pentru dezvoltarea si vanzarea cladirilor de birouri America House si Europe House, din zona Piata Victoriei. GTC a mai dezvoltat in Romania complexul rezidential Rose Garden din cartierul Colentina si urmeaza sa construiasca in parteneriat cu omul de afaceri George Copos o cladire de birouri in Piata Presei Libere.

Compania face parte din grupul Kardan, inregistrat in Olanda.