Proiectul saptamanii: Un complex rezidential de 6 mil. euro in Chitila

Compania italiana Promo Seconda va investi sase milioane de euro in complexul imobiliar DaCasa, amplasat in zona Chitila, constructia integrala a acestuia fiind programata pentru sfarsitul anului 2013.

Proiectul DaCasa Residence (foto) este construit pe o suprafata totala de peste 23.000 mp, pe Soseaua Chitilei, la 10 kilometri distanta de Bucuresti si va fi compus din sapte blocuri, care vor totaliza 147 de apartamente si 48 de vile trifamiliale.

In acest an a fost finalizata prima faza a proiectului, care consta in doua blocuri si patru vile. Anterior, complexul a fost denumit Golden Rose.

Complexul DaCasa Residence va include si un centru comercial de 800 mp si o gradinita privata, potrivit lui Mauro Lufino, directorul general al Promo Seconda.

Suprafata apartamentelor este cuprinsa intre 57 mp si 85 mp, iar preturile ocileaza intre 42.500 de euro si 70.000 de euro.

In ceea ce priveste pretul vilelor, Mauro Lufino sustine ca acesta va incepe de la 91.500 de euro si ar putea ajunge la 105.000 de euro.

Firma Promo Seconda este controlata de sase oameni de afaceri italieni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri