Compania italiana Promo Seconda va investi sase milioane de euro in complexul imobiliar DaCasa, amplasat in zona Chitila, constructia integrala a acestuia fiind programata pentru sfarsitul anului 2013.
Proiectul DaCasa Residence (foto) este construit pe o suprafata totala de peste 23.000 mp, pe Soseaua Chitilei, la 10 kilometri distanta de Bucuresti si va fi compus din sapte blocuri, care vor totaliza 147 de apartamente si 48 de vile trifamiliale.

In acest an a fost finalizata prima faza a proiectului, care consta in doua blocuri si patru vile. Anterior, complexul a fost denumit Golden Rose.

Complexul DaCasa Residence va include si un centru comercial de 800 mp si o gradinita privata, potrivit lui Mauro Lufino, directorul general al Promo Seconda.

Suprafata apartamentelor este cuprinsa intre 57 mp si 85 mp, iar preturile ocileaza intre 42.500 de euro si 70.000 de euro.

In ceea ce priveste pretul vilelor, Mauro Lufino sustine ca acesta va incepe de la 91.500 de euro si ar putea ajunge la 105.000 de euro.

Firma Promo Seconda este controlata de sase oameni de afaceri italieni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri