Compania Cyrom Investments a investit 16 milioane de euro intr-un complex rezidential cu 63 de apartamente, amplasat in locul fabricii Textila Grivita, din cartierul bucurestean Domenii. Proiectul a inceput in 2008 si a fost finalizat in toamna acestui an.
Compania Cyrom Investment, controlata de Sorin Negreanu si Elli Dimitriou, a cumparat in anul 2000 fabrica Textila Grivita, print-o licitatie AVAS, in schimbul sumei de 550.000 de dolari.

Fabrica dispunea de un teren de 17.000 mp, pe care dezvoltatorul a construit un proiect rezidential, denumit Domenii Park, care a necesitat o investitie de 16 milioane de euro, circa 75% din bani provenind de la Emporiki Bank.

Proiectul Domenii Park cuprinde doua blocuri cu sase etaje si totalizeaza 63 de apartamente, fiind prima investitie imobiliara a companiei. Preturile apartamentelor variaza intre 1.200 si 1.400 de euro/mp construit plus TVA de 24%.

Pana in prezent, din cele 63 de apartamente au fost vandute 11 si un spatiu de birouri aflat la parterul cladirii. Cele 11 apartamente au fost vandute prietenilor, spune Sorin Negreanu, inclusiv arhitectului care a proiectat Domenii Park, Vlad Simionescu.

Cumparatorii sunt medici, arhitecti si ingineri si au cumparat preponderent cu banii jos, potrivit dezvoltatorului.

Constructia proiectului a inceput in 2008, a fost intrerupta timp de zece luni in 2010 si a fost finalizata recent. Intreruperea a fost cauzata de schimbarea antreprenorului, compania Cyrom ocupandu-se apoi de constructia Domenii Park.

Recent, la parterul cladirii a fost deschis un supermarket Mega Image si urmeaza a fi deschise o spalatorie, o patiserie, o farmacie, un bistro si o spalatorie auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri