BCR Leasing vinde 290 autoturisme si vehicule comerciale rulate cu reduceri de pana la 48% din pretul de vanzare, in functie de tipul de vehicul, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, a anuntat compania.
„Vehiculele incluse in promotie apartin celor mai cautate marci de pe piata romaneasca, au garantia unor kilometri reali, sunt expertizate de evaluatori ANEVAR si, in marea majoritate, sunt inmatriculate”, se arata in comunicatul companiei.

Vehiculele pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata, de tip cash, leasing sau credit. Cumparatorii beneficiaza de reduceri intre 100 si 23.000 de euro.

De exemplu, companie ofera o reducere de 48% pentru un autoturism Renault Clio, fabricat in anul 2007, cu 19.674 km si care poate fi achizitionat, cu 2.800 euro + TVA. Acelasi procent de reducere este aplicat si in cazul unui autoturism Citroen C1, din anul 2007, cu 61.178 km si care poate fi achizitionat cu pretul de 2.500 euro + TVA.

Cea mai ieftina masina din promotie este un Matiz fabricat in anul 2006, care costa 1200 euro + TVA, iar cea mai scumpa masina este un autobuz Iveco (IRISBUS SFR 160 ARWAY), fabricat in 2008, care costa 69.700 euro, cu 23.180 euro mai ieftin.

Oferta este valabila pana pe data de 30 decembrie 2011. Intreaga oferta de revanzare a companiei este disponibila pe site-ul revanzare.bcr-leasing.ro.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romaneasca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european Erste.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri