Achizitionarea unui apartament nou intr-o luna de iarna poate aduce cateva avantaje cumparatorului, sunt de parere consultantii imobiliari. Citeste mai jos de ce trebuie sa tina cont un client atunci cand decide sa cumpere o locuinta noua pe perioada anotimpului rece.
„Cumparatorul va putea sa verifice, spre exemplu, daca apartamentul este bine izolat. De asemenea, va putea afla care sunt costurile de intretinere aferente unei luni de iarna, tinand cont ca intretinerile lunare sunt deja afisate la avizierele scarilor de bloc. De aceea, este indicat ca un potential cumparator sa verifice aceste aspecte in cadrul procesului de achizitie a locuintei”, spune Alexandru Pricop, managing parter al companiei de consultanta Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Pe de alta parte, Iulian Niculae, proprietarul agentiei imobiliare Victoria Consult, recomanda celor interesati de achizitionarea unei locuinte noi sa puna accentul pe calitatea lucrarii.

“Cumparatorilor de apartamente noi, dar nu numai, le recomand sa aleaga cu atentie viitorul camin, sa puna accentul pe calitatea lucrarii, a structurii de rezistenta, a locatiei si a confortului asigurat, pentru ca un discount obtinut acum in detrimentul factorilor mentionati anterior poate costa mult mai mult in viitor!”, spune Niculae.

Dan Giga, directorul agentiei Century 21 din Titan, ii sfatuieste pe cei interesati de achizitionarea unei locuinte iarna sa fie atenti la astepcte precum: accesul - care este starea drumurilor si cum functioneaza transportul public, valoarea costului intretinerii precum si a cheltuielilor de intretinere a complexului din care locuinta face parte si numarul unitatilor vandute, pentru nu risca locuiasca fara vecini o perioada lunga de timp.

Vezi aici cat mai costa un apartament nou.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri