Compania de asigurari Generali Romania, al 4-lea jucator pe piata de asigurari de viata din Romania, dupa volumul de prime brute subscrise in 2011, a lansat o facilitate de plata prin serviciul direct debit BCR, cu comision zero, a ratelor pentru asigurarile de viata.
Astfel, “prin semnarea parteneriatului cu BCR, clientii Generali au acum posibilitatea sa imputerniceasca banca sa efectueze plata ratelor pentru asigurarea lor de viata, salvand timpul utilizat pentru deplasari sau efortul depus pentru memorarea datelor scadente”, se arata in comunicatul asiguratorului.

Activarea serviciului de debitare directa ofera clientilor Generali si alte avantaje aditionale, asiguratii avand astfel posibilitatea de a beneficia si de varianta platilor lunare a politelor de asigurare.

„Clientul de asigurare de viata poate scapa de grija platilor la scadenta prin activarea debitarii directe. In toate tarile vestice, platile efectuate prin debit direct sunt preferate de clienti si suntem convinsi ca gradul de utilizare al acestui tip de servicii va creste semnificativ in urmatorii ani si in tara noastra”, a declarat Ovidiu Racoveanu, director asigurari de viata la Generali Romania.

Banca ofera posibilitatea de activare rapida a platii prin direct debit prin serviciul on-line Click si Business 24 Banking BCR sau prin telefon, folosind seviciul Alo 24 Banking BCR. De asemenea, activarea se mai poate efectua in unitatile BCR sau in agentiile Generali. Pentru acest tip de tranzactie, nu se plateste comision.

Generali a subscris in 2011 prime brute in valoare totala de 511,3 milioane de lei si a platit indemnizatii de 401,4 milioane de lei, potrivit datelor UNSAR. Numarul total de contracte incheiate de companie anul trecut a fost de 1.160.041.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri