MKB Nextebank a lansat o aplicatie pentru smartphone care ofera clientilor posibilitatea realizarii de transferuri in lei catre diversi beneficiari, schimburi valutare, plata facturilor de utilitati, constituiri si lichidari de depozite, generare de extrase de cont si vizualizare de rapoarte de tranzactii.
Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele Apple, BlackBerry si terminalele care utilizeaza sistemul de operare Android.

Totodata, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate sucursale si bancomate ale bancii, pot afla cursuri de schimb si noutati despre produsele oferite de MKB Nextebank.

„Prin aplicatia NexteMobile pentru smartphone, dezvoltata pentru principalele sisteme de operare, aducem clientilor nostri un nou serviciu modern, sigur, rapid si eficient, adaptat nevoilor lor actuale. Aplicatia se alatura solutiei de mobile banking deja existente, aplicatiei de internet banking NexteOnline, serviciului NexteCall si sistemului de notificari InfoAlert, completand gama de servicii bancare la distanta, solutia pentru tot ce au nevoie clientii activi, independenti, moderni” a declarat Anca Mitrica, Director Executiv Business Management al MKB Nextebank.

Aplicatia NexteMobile poate fi descarcata gratuit din AppStore, Google Play si BlackBerry App World. De asemenea, poate fi testata gratuit in cadrul standurilor special amenajate din sucursalele selectionate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri