Cea de-a unsprezecea editie a Targului Imobiliar National tIMOn va incepe pe 19 aprilie si va reuni 116 firme expozante, cu 150 de proiecte imobiliare. Cea mai ieftina locuinta este o casa de vacanta de 2.500 euro, iar cea mai scumpa, un penthouse de 750.200 euro.
Targul Imobiliar National se va desfasura intre 19 si 22 aprilie in Piata Constitutiei din Capitala si va reuni 116 expozanti, dintre care 98 sunt dezvoltatori imobiliari.

Cea mai ieftina locuinta din cadrul targului va fi o casa de vacanta (foto) cu o suprafata de 20 mp, care va costa 2.500 euro, iar cea mai scumpa, un penthouse din Herastrau, al carui pret este de 750.200 euro.

Pe langa oferta de locuinte gata construite, expozantii tIMOn ofera spre vanzare case care se poate amplasa pe propriul teren, cu preturi care variaza intre 2.500 euro, 5.000 euro, 7.500 euro si, in premiera, “casa pe care ti-o construiesti cu prietenii” la aproximativ 15.000 euro.

tIMOn va gazdui si un spatiu destinat Parteneriatului Public Privat, in cadrul caruia expozantii si vizitatorii vor putea discuta cu reprezenanti ai primariilor si consiliilor locale si judetene.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri