CEC Bank a lansat o campanie promotionala la creditele de refinantare garantate cu ipoteca imobiliara, in lei si in euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate pana la finele lunii octombrie.

Astfel, clientii care isi primesc salariul sau pensia in cont deschis la CEC Bank, inclusiv prin card de debit, beneficiaza de o dobanda redusa, in valoare de 6,53% pe an (Robor 3 luni + 2 p.p.) pentru creditele in lei, respectiv 5,27% pe an (Euribor 3 luni + 4,5 p.p.) pentru creditele in euro, precum si de evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie.

Banca practica un comision de analiza dosar in valoare de 250 lei/60 euro, un comision de administrare credit de 0,05%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului si un comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor in valoare de 400 lei/95 euro.

Valoarea DAE pentru un credit acordat pe o perioada de 360 luni este de 7,39% pentru un credit in valoare de 100.000 lei, respectiv 6,04% pentru un credit in valoare de 50.000 euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Inalt oficial maghiar: Moneda euro, "o greseala strategica"