La finalul lunii mai, actiunile Facebook ajunsesera la 31 de dolari, in scadere cu 18% fata de pretul de oferta si cu 31% fata de maximul intraday atins anterior. In contextul declinului, erau destule voci care spuneau ca este un moment bun de cumparare, scaderea fiind la final. Din acea zi, Bespoke a realizat un sondaj printre cititori legat de pretul actiunilor FB.

Cititorii Bespoke Investment au fost intrebati pana unde trebuie sa mai scada pretul actiunilor Facebook pentru a intra la cumparare. Asa cum se vede in tabelul de mai jos, majoritatea covarsitoare (76,3%) a votat ca actiunile trebuie sa mai scada sub 25 de dolari, pentru a deveni interesante.

In tot acest timp, actiunile Facebook au continuat sa scada, pana la minimul de 25,52 dolari, atins pe 6 iunie. De atunci, titlurile au crescut mai mult decat orice alta actiune din indicele S&P 500, castigand peste 30 de procente.

Pentru investitorii romani, Tradeville ofera produse derivate cu activ suport actiuni ale celei mai mari retele sociale, Facebook, prin intermediul contractelor pentru diferenta (CFD), chiar din prima zi de tranzactionare a companiei pe Nasdaq.

Aceste intrumente sunt disponibile atat cu marja de 12% pentru investitorii cu un apetit mai mare la risc, cat si cu marja de 100% pentru cei conservatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi