Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, a extins complexul studentesc din cartierul Militari, West Gate Studios, cu inca o cladire, ajungand astfel la trei blocuri cu 924 de unitati de inchiriat.
Investitia totala este estimata la aproximativ 58 milioane euro, iar pentru ridicarea celei de-a treia cladire compania a investit aproape 18 milioane euro, suma in care este cuprins si pretul terenului. In prezent, in complexul lui Liviu Tudor din Militari locuiesc circa 1.800 de studenti.

“Gradul de ocupare al cladirilor creste pe masura ce ne apropiem de inceputul anului universitar. Pana in luna octombrie, estimam un grad de ocupare de aproximativ 95%”, a declarat Ioan Bejan,director al proiectului West Gate Studios.

In functie de suprafata locuintei, precum si de avansul platit la inchiriere, preturile pornesc de la 75 de euro/persoana/luna, fara a fi incluse intretinerea lunara si pretul utilitatilor contorizate individual.

Astfel, pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri patrati, plus balcon) pretul standard este de 75 de euro/persoana/luna, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri patrati, plus balcon) chiria porneste de la 95 de euro/persoana/luna.

Pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 350 de euro/persoana/luna. Toate camerele sunt mobilate cu mobilier modern si utilate cu aparatura electrocasnica de calitate (aer conditionat, televizor, cuptor cu microunde, plita electrica, frigider si masina de spalat).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri