Clientii OTP Bank Romania care pana la 12 octombrie 2012 iau un credit de nevoi personale fara ipoteca in lei platesc dobanda doar 11 luni in fiecare an calendaristic, se arata intr-un comunicat al banii.
Oferta este valabila pentru clientii care isi achita ratele la timp, fara nicio intarziere pe o perioada anterioara de 11 luni.

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei, pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este 14,92% (dobanda fixa), DAE 14,85%, in conditiile achitarii ratelor fara nicio intarziere. Rata lunara este de 237,48 lei (metoda de rambursare prin rate si dobanda egale), costul total al creditului fiind de 4.249 lei, iar valoarea totala platita de 14.249 lei.

Aprobarea creditului se face in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, iar suma maxima ce poate fi imprumutata este de pana la 66.000 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri