Banca Transilvania, in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM), a lansat un credit prin care fermierii care au culturi in zonele afectate de seceta sunt sustinuti pentru a-si putea respecta obligatiile fata de furnizori.
Acestia pot achita din acest imprumut datoriile catre furnizorii de seminte, erbicide, pesticide sau ingrasaminte, dar si combustibilul folosit la infiintarea si intretinerea culturii din anul agricol 2011.

Creditul se adreseaza clientilor persoane juridice - intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si persoane fizice autorizate care au experienta si desfasoara activitate in agricultura, in sectorul vegetal.

Durata imprumutului este de pana la 3 ani, iar rambursarea se poate realiza in cel putin doua rate anuale, care pot fi corelate cu perioada de recoltare. Taxele si comisioanele aferente pot fi platite, de asemenea, din acest credit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri