Romanii nu mai au nevoie de carduri pentru a putea face cumparaturi cu PayPal si isi pot alimenta contul PayPal direct din contul pe care il au la banca, prin intermediul unui serviciu recent lansat de PayPal si TrustPay pe piata din Romania.

Momentan, serviciul gratuit PayPal Top-Up este diponibil la opt dintre cele mai importante banci din Romania (CEC Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania Romania, UniCredit Tiriac Bank, Raiffeisen Bank, VolksBank, Bank Leumi si Alpha Bank).

Acesta le permite clientilor, care nu vor sa depinda de carduri, sa transfere bani din contul bancar in cel de PayPal si sa faca plati online. In contul bancar trebuie sa existe o suma minima de 3 euro si maxima de 2.000 de euro.

PayPal a avut, in al treilea trimestru, o crestere cu cinci milioane a numarului de conturi active, adica a atins un total de 137 de milioane de conturi. Veniturile companiei au crescut cu 20%, la 1,62 miliarde de dolari, in timp ce volumul total al platilor este de 44 miliarde de dolari, in crestere cu 25%. Pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului, PayPal a procesat 729 milioane de tranzactii.

Citeste si:
Ministerul Finantelor a imprumutat 600 de milioane de lei de la banci
Ministerul Finantelor a...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Finantele au imprumutat vineri 75 de milioane de lei de la banci