Doi romani - sot si sotie - care locuiesc in strainatate au castigat premiul de categoria I la tragerea suplimentara Loto 6/49 din 15 septembrie, organizata pentru sarbatorirea a 107 ani de la infiintarea Loteriei Romane. Ei si-au ridicat joi premiul, de care au aflat cu o zi in urma, scrie Mediafax.

Loteria Romana informeaza ca premiul in valoare de 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro) a fost castigat de doi jucatori, sot si sotie, romani care locuiesc in strainatate.

"Biletul care le-a adus marele premiu la Loto 6/49 a fost jucat impreuna cu alte bilete, in Oradea, la agentia 05-044, cand au venit in vacanta in Romania si a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de doar 30,1 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi castigatoare".

Potrivit sursei citate, pe langa premiul categoriei I la Loto 6/49, cei doi jucatori au obtinut castiguri si cu celelalte doua variante, adica un premiu de categoria a III-a in valoare de 372,28 lei si un premiu de categoria a IV-a, in valoare de 30 de lei.

"In total, biletul norocos le-a adus jucatorilor un premiu in valoare de 11.371.535,99 lei", precizeaza sursa citata.
Cei doi au aflat abia miercuri ca sunt castigatori si au declarat reprezentantilor Loteriei Romane ca isi doresc sa calatoreasca cat mai mult.

Citeste si:
Romanii pierd anual zeci de mii de euro anulandu-si biletele de avion
Romanii pierd anual zeci de...

Castigatorii nu au dorit sa-si faca publica identitatea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Conditiile de studiu un UK raman aceleasi si in 2020