Cea de-a sasea editie a evenimentului M&A Outlook propune o abordare concreta si interactiva dedicata pietei de fuziuni si achizitii. Obiectivul este sa punem fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara si juridica, ai fondurilor de investitii si ai antreprenorilor, cu un public dinamic, selectionat dintre cititorii publicatiei noastre.

Esti interesat(a) de piata de fuziuni si achizitii? Participa la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie. Participarea este gratuita. Te poti inscrie aici. Pana atunci, iti propunem o selectie a celor mai importante tranzactii anuntate astazi.

  • Marca de clor ACE, preluata de o companie detinuta de P&G si Tenimenti Angelini. Fater S.pA., companie italiana detinuta in comun de catre P&G si Tenimenti Angelini, a preluat controlul asupra productiei marcii de clor ACE, tranzactia fiind autorizata de Consiliul Concurentei.
  • Grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) a achizitionat 100% din actiunile societatii de asigurari de viata AXA Biztosító Zrt din Ungaria, subsidiara grupului francez AXA, care va fi redenumita Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosíto Zrt la sfarsitul unei perioade de tranzitie.
  • Volkswagen, cel mai mare producator auto din Europa, va vinde actiuni preferentiale de pana la 2 miliarde de euro pentru finantarea partiala a preluarii integrale a producatorului suedez de camioane Scania, relateaza Bloomberg.
  • Guvernul german analizeaza achizitia unei participatii la Alstom, prin intermediul bancii de stat pentru dezvoltare, KfW, daca propunerea Siemens de preluare a diviziei de energie a grupul francez va avea succes, au declarat persoane apropiate situatiei, transmite Bloomberg.
  • Nemtii de la Muller au batut palma cu o fabrica din Botosani si intra pe piata cascavalului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
TRANZACTIE MAJORA: EximBank cumpara Banca Romaneasca