Programul de Executive MBA organizat de Wien University (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, a atras 28 studenti, in crestere cu 55% fata de anul trecut. Din totalul inscrierilor, 14 sunt femei, mult peste media de 25% inregistrata in ultimii ani.

Studentii inscrisi in acest an sunt manageri de top si antreprenori care activeaza cu precadere in domeniile: industrie (35%), finante si asigurari (21%), retail & FMGC (14%) si IT & telecomunicatii (17%), dar si din sanatate, consultanta, din mediul public si cel al organizatiilor non-guvernamentale. Programul de MBA la WU Academy costa 35.200 de euro.

Desfasurate in regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programele de tip EMBA organizate de WU in Romania si Austria sunt printre primele in tara si in top 100 programe EMBA la nivel mondial , inaintea unor universitati de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School.

Cursurile sunt axate in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si, de asemenea, materialele folosite, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor si accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

Programul de Executive MBA din Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera. Programul va incepe pe 11 noiembrie 2014 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, in regim de part time, pentru ca studentii sa-si poata continua activitatea profesionala.

Citeste si:
Cum poți transforma criza într-un moment ideal pentru dezvoltarea...
Specialiști în dezvoltare:...

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de catre doua dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) si EQUIS (European Quality Improvement System) si este prezent pe piata romaneasca din 2006. In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari, studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 de tari de pe trei continente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
Iată ce preț are primul SUV electric Ford
Setari Cookie-uri