Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de miercuri, 12 noiembrie, este Ariel Constantinof, blogger, cel care detine Motivonti.ro, un blog despre motivare si dezvoltare personala. De asemenea, el a creat Tribul, un sistem de curierat pe biciclete.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 10-15 noiembrie este dedicata bloggingului.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro). Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Care sunt oportunitatile blogging-ului de nisa? Cat de mari sunt barierele de intrare in blogging? Cum creezi o comunitate? Care sunt lectiile invatate in blogging de catre Ariel Constantinof? Ce surse de monetizare aduc cei mai multi bani in blogging? Cat de importante sunt activitatile offline pentru a creste sanatos un blog/o comunitate online? Acestea sunt doar cateva intrebari la care Ariel Constantinof raspunde in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cine ne poate scoate din cercul vicios al populismului?