Idea Bank relanseaza creditul de nevoi personale acordand cea mai mare suma negarantata, 120.000 de lei, si o marja de dobanda redusa cu pana la 15%.

Produsul de creditare Idea::selfie poate fi solicitat cu un singur document, in baza acordului de interogare a veniturilor in baza de date ANAF.Suma maxima posibil de obtinut fara garantii a fost majorata de la 90.000 lei, la 120.000 lei. De asemenea, clientii care opteaza sa isia duca salariul la Ideea::Bank primesc o reducere de un punct procentual fata de oferta standard, rezultand o dobanda incepand de la 7.22% (DAE 8%).

Pana la data de 31 octombrie 2015, toti clientii care contracteaza un credit Idea::selfie primesc automat o reducere de 0.7 puncte procentuale, oferta necumulandu-se cu reducerea acordata clientilor care opteaza sa isi aduca salariul la Idea::Bank.

„Observand ca peste 12% dintre clientii Idea::selfie si-au exprimat intentia de obtine o suma mai mare si peste 80% dintre clienti au un profil foarte bun, upgrade-ul adus produsului a venit natural, beneficiile nou introduse raspunzand unor nevoi reale si plasand, totodata, oferta de creditare Idea::Bank in topul produselor din categoria sa”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Alin Fodoroiu, director Produse Idea Bank.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei, pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile cu optiune de virare venit este de la 7,22% (pentru un ROBOR la 3 luni de 1,32% valabil in data de 12.08.2015), comision de analiza 250 de lei, rezultand o rata lunara de la 699 lei si suma totala de plata de la 42.243 lei, DAE de la 8%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri