Pretentiile vanzatorilor de locuinte au continuat sa creasca, in prima luna din 2016. Potrivit indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitata pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national (noi si vechi) s-a majorat cu 2,1%, de la 951 la 971 de euro pe metru patrat util, iar valoarea actuala este cu 6,7% mai ridicata decat cea consemnata in perioada similara a anului trecut, respectiv 910 euro pe metru patrat util.

In pofida tendintei generale, nu toate marile orase analizate s-au inscris pe un trend crescator al preturilor in luna ianuarie, Bucurestiul si Constanta facand exceptie de la regula. In mod interesant, cel mai mare avans a fost inregistrat in Iasi, Cluj-Napoca situandu-se pe locul secund.

Sursa foto: CaseyMartin / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri