Certinvest va bonifica investitorii care depun aceeasi suma de bani in fiecare luna in fondul Certinvest Obligatiuni, bonusurile acordate urmand sa ajunga pana la 2% din suma pe care investitorii aleg sa o economiseasca in fiecare luna.

Bonusurile sunt acordate trimestrial, si cresc pe masura ce investitorul respecta regula de a investi in fiecare luna aceeasi suma. Astfel, dupa primele 3 luni de economisire, bonusul este de 0,5% din suma lunara, dupa 6 luni de economisire, bonusul devine de 1% din suma lunara, dupa 9 luni de economisire, bonusul ajunge la 1,5% din suma lunara, iar dupa un an de economisire constanta a aceleiasi sume in fiecare luna, bonusul oferit este de 2% din suma lunara.

“Este ingrijorator faptul ca doar o treime dintre romani economisesc cu regularitate, mai ales in conditiile in care am traversat recent o criza economica de amploare. Noi ne propunem sa schimbam acest lucru, si sa convingem fiecare roman sa puna deoparte o parte din veniturile sale, in fiecare luna. Promotia Acumuleaza si Certinvest te Premiaza! isi propune sa motiveze oamenii sa isi insuseasca acest obicei al economisirii lunare, astfel incat sa aiba oricand, o suma de bani pregatita sa ii ajute sa faca fata financiar momentelor mai grele care pot sa apara”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Horia Gusta, director general Certinvest.

Pentru a beneficia de bonusurile acordate in cadrul promotiei, investitorii trebuie sa economiseasca minimum 200 de lei in fiecare luna, si sa nu retraga banii economisiti pana la momentul acordarii acestor bonusuri.

In 2015, o treime din investitorii fondului Certinvest Obligatiuni au realizat mai multe operatiuni de adeziune, efectuand, in medie, 4.5 operatiuni de investitii, fiecare dintre ele cu valoarea medie de aproximativ 5 000 lei. Varsta medie a persoanelor care investesc de mai multe ori pe parcursul unui an in fondul Obligatiuni este de 41 de ani – majoritatea sunt barbati (83%).

Citeste si:
Black Friday cu fonduri mutuale: Certinvest anuleaza comisionul de...
Black Friday cu fonduri...

Fondul Certinvest Obligatiuni investeste preponderent in instrumente cu venit fix (obligatiuni, depozite bancare si titluri de stat), avand active de aproximativ 18,7 milioane de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vanzarea fondurilor de investitii, ca medicamentele fara recomandari