eMAG, Fashion Days, UPC si Romcard integreaza solutia Masterpass. Metoda de plata a MasterCard stocheaza initial toate informatiile despre cardul prin care se efectueaza plata, urmand ca la viitoarele plati clientul sa nu mai introduca toate datele cardului, realizand astfel mult mai usor plati online si plati de facturi.

Astfel, eMAG, Fashion Days si UPC au ales integrarea solutiei Masterpass in dorinta de a facilita accesul consumatorilor la aceasta metoda de plata, considerata simpla, rapida si securizata. Alaturi de acestia, Romcard va integra propriul portofel digital in platforma Masterpass, urmand a lansa inclusiv o aplicatie mobila a wallet-ului pana la finele anului.

"Asistam la o tranzitie accelerata catre platile digitale, ce speram sa devina in curand un obicei si pentru consumatorii din Romania" , a declarat Gabriel Ghita (foto), Head of New Business CEE, Mastercard Europe

Clientii eMAG, Fashion Days si UPC isi pot achita online cumparaturile si facturile prin intermediul acestui nou model de plata, fara a fi nevoiti sa introduca detaliile cardului si informatiile personale pentru fiecare plata, prin utilizarea butonului "Cumpara cu Masterpass".

Portofelul digital al Romcard va integra solutia Masterpass

Romcard a anuntat ca isi va integra portofelul digital in platforma Masterpass. In plus, Romcard va lansa, pana la finele acestui an, versiunea pentru dispozitive mobile a portofelului digital, aceasta fiind compatibila atat Android, cat si iOS. Astfel consumatorii vor putea efectua plati online prin wallet-ul Romcard, si in curand, si comertul traditional, prin asocierea cardului in portofelul digital instalat pe dispozitivul lor. In plus, utilizatorii portofelului digital mobil vor putea efectua transferuri P2P prin intermediul suitei de solutii pentru plati digitale Masterpass.

“Este evident ca ne indreptam catre o lume “mobile” in care platile efectuate intr-un mod foarte facil, dar la un nivel inalt de securitate, vor inlocui, treptat, modul traditional de plata" , a declarat Valentin Costache, IT & eCommerce Manager, RomCard.

Masterpass stocheaza toate informatiile despre plata, inclusiv detaliile cardurilor - informatiile de livrare si preferintele de plata . Actualmente, Masterpass este disponibil in 33 piete la nivel global si urmeaza sa fie extins in alte 3 piete pana la sfarsitul anului 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri