Mastercard a dat startul celei de-a patra editii a Bank of the Year, prestigioasa competitie care premiaza excelenta in banking-ul romanesc. Bancile si IFN-urile locale intra astfel in cursa pentru cele 14 trofee acordate pentru excelenta in business si realizarile anului 2018. In acest an, publicul va putea vota si el, in premiera, la categoria "Cea mai populara banca", trimitand astfel pe scena institutia financiara care se bucura de cea mai buna imagine.

Din dorinta de a incuraja profesionalismul industriei, calitatea si eforturile institutiilor financiare bancare si non-bancare, Mastercard a adus in urma cu 4 ani in premiera in Romania evenimentul Bank of the Year, o competitie caracterizata de transparenta, dar si de exigenta unui proces de jurizare profesionist.

Prin acest demers, Mastercard, lider in tehnologii financiare, premiza si in 2019 bancile si IFN-urile din piata locala pentru realizarile exceptionale intreprinse de-a lungul anului precedent. wall-street.ro si agentia Golin au sustinut inca de la inceput aceasta initiativa, incurajand principiile sanatoase in banking, precum inovatia, profesionalismul si responsabilitatea in sectorul bancar si non-bancar romanesc.

Institutiile financiare bancare si non-bancare pot lua parte la prestigioasa competitie Bank of the Year organizata de Mastercard prin completarea si transmiterea formularului de aplicatie, pana pe data de 22 februarie 2019, la adresa de e-mail Mastercard.bankoftheyear@golin.com.

Ulterior, juratii vor avea la dispozitie doua saptamani pentru a evalua aplicatiile, castigatorul fiecarei categorii urmand sa fie desemnat pe baza unui punctaj bine definit si a unor criterii transparente.

“Prestigiul castigat de aceasta competitie ne bucura, ne onoreaza si, totodata, ne confirma inca o data ca excelenta in domeniul financiar merita sa fie celebrata. Pentru al patrulea an consecutiv, Mastercard aduce in lumina reflectoarelor excelenta si meritele exceptionale inregistrate pe parcursul anului 2018. Mai mult decat atat, pentru ca experienta consumatorilor romani se afla mereu in centrul preocuparilor noastre, anul acesta invitam si publicul sa ne spuna care este banca ce a reusit sa se pozitioneze in topul preferintelor sale. Incurajam institutiile financiare din Romania sa participe cu aceeasi ambitie, exigenta si profesionalistm caracteristice activitatii lor. Le uram tuturor mult succes.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard Romania.

Care sunt categoriile la care bancile si IFN-urile vor concura in acest an

  • Banca Anului
  • Bancherul Anului
  • Cea Mai Inovatoare Institutie Financiara a Anului
  • Institutia Financiara Social-Responsabila a Anului
  • Cea Mai Activa Institutie Financiara in Educatie Financiara
  • Produsul de Credit pentru Retail al Anului
  • Serviciul Online al Anului
  • Aplicatia Mobile a Anului
  • Cea Mai Prietenoasa Banca pentru Tineri
  • Institutia Financiara Non-Bancara (IFN) a Anului
  • Institutia Financiara pentru IMM-uri a Anului
  • Campania de Comunicare Financiara a Anului
  • Produsul de Economisire al Anului
  • Cea mai Populara Banca (stabilita in urma unui sistem de cross-voting)

Aplicatiile bancilor si IFN-urilor pot fi transmise pana pe 22 februarie pe adresa: Mastercard.bankoftheyear@golin.com

Institutiile financiare bancare si non-bancare se pot inscrie la 12 dintre aceste 14 categorii, dar noutatea acestei editii va fi premiul de popularitate, care va fi acordat in baza unui sistem de cross-voting, rezultatul urmand sa fie reprezentat de o medie intre preferintele consumatorilor pe canalele online si cele ale juriului.

Astfel, in ceea ce priveste votul online, puteti sa alegeti deja banca preferata in sondajul de mai jos, sondajul urmand sa fie activ pana pe 28 februarie.

La categoria "Bancherul Anului", fiecare CEO va fi inscris automat in competitie de catre organizatori, iar juratii vor delibera care sef de banca a avut cele mai remarcabile realizari in cursul anului 2018.

In competitia Mastercard – Bank of the Year se poate inscrie orice institutie financiara din sectorul financiar-bancar, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si orice institutie financiara nonbancara inscrisa in Registrul General IFN. Detalii suplimentare despre concurs, termenii si conditiile, precum si criteriile de jurizare pot fi consultate pe site-ul oficial AICI.

La cine au ajuns trofeele competitiei Bank of the Year de anul trecut

Mastercard - Bank of the Year

La gala de anul trecut, BCR a plecat acasa cu cele mai multe trofee, inclusiv cel mai ravnit dintre ele (Banca Anului), in timp ce Libra Internet Bank a oferit surpriza editiei, dovedind practic ca si bancile de talie mai mica pot obtine mult ravnitele trofee oferite de Mastercard. Banca Transilvania a bifat doua premii, Omer Tetik fiind votat bancherul anului, iar ING Bank a castigat premii la doua categorii.

In randul IFN-urilor, singurul premiu dedicat acestei categorii a ajuns la Cetelem.

Lista completa a castigatoriilor din editia de anul trecut poate fi consultata AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri